gallery/web login 1

Alapítója: Kárer László

1981. október 1-én, a zene világ napján született Ajkán.

Zenész családban nőtt fel, így a zene meghatározó szerepet játszott már gyerekkorában is.

A 90-es évek elején megjelenő új műfajok inspirációjának köszönhetően kezdett el komolyabban érdeklődni a zeneszerzés iránt.

16 évesen írta meg első önálló dalait, melyeket az akkori underground techno, house, dance, rave, jungle, hardcore műfajokba lehetett sorolni. Klasszikus komolyzenei műveket is komponált, de azok soha nem lettek publikálva.

Később nemzeközi remixversenyeken is részt vett, melyeket sikeresnek könyvelhetett el, hiszen a többezer nevezőből az első százban benne volt a közönség szavazatai alapján.

Kisebb-nagyobb kihagyások után 2010-ben döntötte el, hogy csak a zenének fog élni, de később belekóstolt a fotó- és videókészítés világába is.

L-Fly Music néven, mint zeneszerző és előadó először a DMF Music-nál jelent meg hivatalosan a Freaky Boy című kislemezzel, amit Révi Sándorral (Sunny) készítettek közösen.

2013-ban saját kiadót alapított L-Fly Music Records néven, mely nagyban megkönnyítette az újabbnál újabb dalok nemzetközi publikálását. 2014 október 23-án jelent meg első nagylemeze, a „The 1st Album”.

Mára az L-Fly Music egy olyan komplex brand-dé nőtte ki magát, mely magába foglalja a lemezkiadást, stúdiót, fotó- és videókészítést, valamint a szárnyai alatt megalakult az "L-Fly Music Crew" csapat, melyet jelenleg három fő tag képvisel:

Kárer László (L-Fly), Nédó Géza (Subject G) és Onix Lan. 

A munkálatokat olyan tehetségek segítik még, mint: Révi Sándor (Sunny), Kövér Erika, Vincze Erika, Kriszt László, Kővári László, akik nélkül talán az egész project nem is jött volna létre...

2017-ben az L-Fly Music brand azt a célt tűzte ki, hogy segítse az olyan fiatal tehetségeket, akik hangjukkal, tudásukkal szeretnének bekerülni a zeneipar vérkeringésébe, de valamilyen oknál fogva nincs rá lehetőségük.

 

"Őszintén valljuk, hogy a zene stílustól függetlenül összeköti az egész világot és ebbe nem  szólhat bele senki és semmi, hiszen a zene egyidős az emberrel."

bIOGRÁFIA

RÓLUNK